Elérhetőségek

Mester Center

Cím: 9730 Kőszeg,
Sörgyár utca 1. (87-es főút)
Telefon:
+36-94-312-163
Fax: +36-94-312-163
Mobil:
Üzlet száma:
+36-30-1903-085
Szabó Imre
+36-30-2795-233
Lujber Ildikó
+36-30-2562-177
E-mail:
mammon.stihl@gmail.com
imre.szabo@mammon2006.t-online.hu
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07.00 - 17.00 
Szombat: 07.00 - 13.00
Vasárnap: Zárva

 Szerviz


A STIHL KŐSZEG vevőszolgálata alapvetően STIHL termékek garanciális, és garancián túli szervizelését, javítását, karbantartását és felújítását végzi. A kisgépek szerviz munkálatait saját szervizünkben látjuk el, STIHL speciális gyári szerszámokkal, eszközökkel és kiegészítőkkel.

Kisgép szervizelés folyamata Kőszegen

  1. A kisgép szervizbe behozott gép problémájának közlése szakképzett munkatársunkkal, elsődleges diagnózis felállítása, egyúttal javítási-karbantartási igény rögzítése szervizlapunkon. A szervizlapon a gépet behozó ügyfél elérhetőségeit is rögzítjük, ezzel egyidejűleg "Bevizsgálási díj" megfizetése szükséges az ügyfél részéről, melynek összege gépenként bruttó 2540,- forint..
  2. Gép tisztítása, szervizelés előtti próbaüzem (beindítás, járatás, tapasztalatok írásbeli rögzítése).
  3. A gép hibáiról, és a várható javítási költségekről telefonon vagy személyesen tájékoztatjuk az ügyfelet. Az árajánlat ismeretében amennyiben az ügyfél úgy dönt, hogy szervizünkben végezteti el a javítást úgy a további pontok szerint járunk el.                                                       Amennyiben az ügyfél úgy dönt, hogy nem kéri a javítást, a gépet szétszerelt állapotban adjuk vissza, további fizetendő összeg nem terheli az ügyfelet, hiszen a 2540,- forintos bevizsgálási díjat már megfizette.
  4. Gép javítása, alkatrész-csere (amennyiben szükséges). Amennyiben az előzetesen megbeszélt javítási vagy alkatrész-csere igénynél nagyobb szervizfeladat merül fel, azt előzetesen, telefonon egyeztetjük a tulajdonossal, és csak az egyértelmű jóváhagyás után folytatjuk a szervizelést.
  5. Próbaüzem a szervizben, működés közbeni tesztüzemeltetés, megjavított gép tárolása az ügyfél megérkezéséig.
  6. Ügyfél előtti próbaüzem (beindítás, járatás, próbavágás), tájékoztatás a helyes üzemeltetésről, tanácsadás és számlázás. A nálunk javíttatott gépek beviszgálási díjának összegét a végszámlából levonjuk.

Kisgép szervizelési határidőink

Garanciális kisgépek javítását rendszerint az átvétel napján tudjuk biztosítani. Törekszünk arra, hogy amennyiben ritka alkatrész nem szükséges a kisgépbe, a raktáron levő alkatrész bázisunkra alapozva, azonnal vagy még aznap el tudjuk végezni a javítást. Sok esetben a garanciális problémákhoz nem is szükséges alkatrészt cserélni.

Az idősebb, garanciális időszakon túli kisgépek szervizelését, a STIHL gépek minősége miatt, általában 1-2 napon belül tudjuk vállalni. Alkatrészeket döntően saját raktárról tudunk biztosítani a gépekhez, amennyiben ritka alkatrész-igény merül fel, azt a STIHL központi raktárából 2-3 nap alatt megkapjuk, és a kézhezvétel után azonnal beszereljük. Az alkatrészek áráról, és a várható szervizelési munkaórák számáról minden esetben előre tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Garanciális kisgép szerviz vagy jótállás

A STIHL kisgépekre alapvetően 1 év általános garancia érvényesíthető. A garancia és a jótállás fogalma jogilag, gyakorlatilag ugyanaz (részletesen erről a PTK. 248.§ rendelkezik) A jótállásról részletesen munkatársaink is adnak tájékoztatást. Minden újonnan vásárolt STIHL kisgéphez jótállási jegyet adunk ki, melynek formája és tartalma Magyarország összes STIHL szakkereskedésében azonos.

Kérjük, hogy új STIHL kisgép vásárlása esetén, minden esetben kérje az ilyen stílusú, az eladóhely által lepecsételt és aláírt jótállási jegyet, a nyugtával vagy számlával együtt, mivel csak ez a kettő dokumentum együttesen jogosítja a vásárlót a jótállás (vagy más néven garanciális) szolgáltatások érvényesítésére.

A STIHL gyár minden STIHL kisgépre, a vásárlást követően, kb. 20 évig biztosít alkatrész-ellátást. Ezen időtartalmon belül gyakorlatilag zökkenőmentes alkatrész-ellátásunk van, ezen időtartam után, a gyakoribb alkatrészekből még tudunk rendelni, a ritkább alkatrészek esetében központi alkatrész-raktárunk, ill. a hazai STIHL szakkereskedői hálózat számos esetben tudott már segítséget nyújtani.

Kisgép szerviz óradíj

Kisgép szerviz munkaóradíjunk egységesen bruttó 6.000,- Ft/szervizóra. A szervizóra 60 percet jelent. Szervizes munkatársainkat a STIHL vállalat rendszeres szerviztanfolyamokon, továbbképzéseken, szakmai utakon készíti fel a régi és új géptípusok teljes körű üzembe helyezési, javítási-karbantartási feladatainak ellátására és a teljes termékéletciklusra szóló műszaki tanácsadásra.

Eredeti alkatrészek

A STIHL KŐSZEG a szervizelési szolgáltatása keretében kizárólag új, eredeti STIHL alkatrészeket szerel be. Utángyártott alkatrészeket nem tartunk, nem szerelünk be, és nem értékesítünk. Az alkatrészek beszerelésekor, a beszerelt új alkatrészre általánosan 1 év jótállás érvényesíthető, melyet a nyugtával vagy számlával tudnak ügyfeleink érvényesíteni. A jótállás ekkor csak az adott, beszerelt új alkatrészre vagy alkatrészekre vonatkozik.

Használt, de eredeti STIHL alkatrészeket, a bontásra behozott, vagy gépbeszámítási akcióink során bevett gépekből kiszerelve tudunk biztosítani. Ezeket az alkatrészeket egyenként átvizsgálva, azok hibátlan műszaki állapota esetén, az új alkatrész bruttó árának feléért értékesítjük, ill. szereljük be, amennyiben ezzel kapcsolatban az Ügyfél kifejezett szándékát jelzi a gép leadásakor vagy a szerviztárgyalás során munkatársunknak. A használt alkatrész vagy alkatrészek beszerelése során fél éves, saját hatáskörben biztosított jótállást vállalunk. Ezt a beszerelt alkatrészről szóló nyugta vagy számla alapján tudják ügyfeleink érvényesíteni.

Láncélezés

Szervizünkben vállaljuk minden típusú motorfűrész lánc gépi élezését, STIHL gyártmányú láncélező gépünkkel. A láncélezés ára bruttó 700,- Ft/lánc, mely ár a lánc típusától vagy hosszától független. Az azonnali láncélezés ára 1.000,- Ft/lánc. Ebben az esetben kollégáink azonnal nekiállnak megélezni a behozott lánco(ka)t.

Géptisztítás és karbantartás

Szervizünkben vállaljuk minden típusú motorfűrész és egyéb kerti kisgép tisztítását és karbantartását. A gépkarbantartás ára, ami tartalmazza a tisztítást és a láncélezést bruttó: 6.500,- Ft.

Új lánc és láncvégtelenítés

Kőszegi üzletünkben gyakorlatilag minden, Magyarországon közforgalomban lévő motorfűrészhez tudunk láncot biztosítani. Csak a STIHL által, Svájcban gyártott láncokat forgalmazzuk, mely azonban más gyártók gépein is alkalmazhatóak. A lánctechnikában a STIHL a világ egyik vezető gyártója, számos konkurens márka is STIHL lánccal szállítja motorfűrészeit.

Fűrészlap-élezés, sövénynyíró-élezés

Kisgép szervizünkben bármilyen típusú, fűkaszára szerelhető penge, hegyesfogú- vagy vésőfogú, általános- vagy nagykeménységű fűrészlap és sövénynyíró-lapok élezését is vállaljuk. A pengeélezés ára bruttó 2.500,- Ft/db, a sövényvágó-lap élezés bruttó 3.750 - 6.670,- Ft, mely ár a penge típusától, méretétől vagy kialakításától függ.

Ha szervizünkbe szeretne ajánlatot kérni vagy bejelentkezni, hívjon minket az elérhetőségeink valamelyikén!
Vissza az előző oldalra!
Mester Center - Magyar