Elérhetőségek

Mester Center

Cím: 9730 Kőszeg,
Sörgyár utca 1. (87-es főút)
Telefon: +36-94-312-163
Fax: +36-94-312-163
Mobil:
Üzlet száma:
+36-30-1903-085
Szabó Imre
+36-30-2795-233
Lujber Ildikó
+36-30-2562-177
E-mail:
mammon.stihl@gmail.com
imre.szabo@mammon2006.t-online.hu
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07.00 - 17.00 
Szombat: 07.00 - 13.00
Vasárnap: Zárva

 Bemutatkozás


Cégünk a Mammon 2006 Kft, Stihl és Viking gépek szakkereskedője.

 


Nagy- és kiskereskedelmi tevékenységünk főbb márkái: a Norton csiszolástechnikai termékek, Clipper építőipari gépek, Koelner rögzítéstechnika, Soudal tömítéstechnika.

 

Forgalmazott gépeink szervizelésére nagy hangsúlyt fektetünk.

Szolgáltatásaink:

  • Nagykerekedelem
  • Kiskereskedelem
  • Szakszervíz

Termékcsoportjaink:

Stihl termékek és alkatrészek, Viking termékek és alkatrészek, Norton csiszolástechnika, Norton és Clipper építőipari gépek, akkusgépek, elektromos és kéziszerszámok, tartozékok gépekhez, csavar, kötőelem, csiszológépek, egyéb faipari gépek, fémipari gépek, falhoronymarók, Soudal purhabok, fúró és vésőkalapácsok, fúrógépek, keverőgépek, gépszettek, gyaluk, gyors darabolok, hegesztéstechnika, hőlégfúvók, kerti gépek, kompresszorok, létrák, kofferek, övek, táskák, mérőeszközök, porszívók, sarokcsiszolók, akkumlátorok, elemek és egyéb termékek. 

Termékeinről bővebben a teljesség igénye nélkül:

http://mammon.stihl-kereskedes.hu/hu/termekek/stihl/lista

A STIHL kisgépek ára Magyarország minden STIHL szakkereskedésében azonosak. Egyedi árképzést, szakkereskedői akciókat, ajándékokat és egyéb benne foglalt termék- és szolgáltatás ajánlatokat azonban folyamatosan kínálunk ügyfeleinknek. Ezekről érdeklődjön személyesen üzletünkben, vagy elérhetőségeink valamelyikén.

Bankkártyás fizetés:

A készpénzes megoldás mellett bankkártyával is fizethet. A tranzakció során Önt semmilyen kártyaforgalmi díj, vagy jutalék nem terheli.

Üzletünkben a következő kártyatípusokat fogadjuk el:

 

 

 

 

Cetelem áruhitel:

A Cetelem Áruhitellel Ön részletre vásárolhat üzletünkben. Pozitív hitelbírálat esetén a kiválasztott STIHL kisgépet azonnal hazaviheti, ezt követően kell fizetnie az előre meghatározott havi törlesztőrészleteket.

 

 

Az egyedi akciókkal kapcsolatban mindig érdeklődjön üzletünkben.

Kérje a számítógépes ügyintézést, amely gyors és egyszerű. Gyors, hiszen az átadott dokumentumok és a szóban megadott adatainak rögzítése után átlagosan 15-30 percen belül választ adunk kérelmére. Egyszerű, hiszen az ügyintézést a bolt alkalmazottja helyben elvégzi Önnek.

Érvényes személyazonosságot igazoló okmány (személyi igazolvány, útlevél, kártya formátumú vezetői engedély, lakcímkártya) és adókártya megléte esetén előzetes hitelbírálat is kérhető, így ez esetben Ön azonnal megtudhatja, hogy mekkora hitelösszeg állhat rendelkezésére.

STIHL kisgép vásárlásakor az önrész nagysága az alábbiak szerint alakul:

  • 200 000 Ft-ig önrész befizetése nélkül
  • 200 001 Ft-tól 300 000Ft-ig minimum a vételár 10%-a
  • 300. 001 Ft-tól minimum a vételár 20%-a

STIHL kisgép vásárlása előtt!

Kérjük, hitelfelvételi döntés előtt mérlegelje vagyoni-jövedelmi helyzetét és fontolja meg a háztartás teherviselő képességét, valamint tájékozódjon a különböző hitel termékekről és azok feltételeiről.

A STIHL kisgép értékesítést, az azzal kapcsolatos műszaki és egyéb tanácsadást és tájékoztatást üzletünkben értékesítési munkatársaink, valamint szerviz munkatársaink végzik, ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzájuk bármilyen kérdéssel, problémával.
Vissza az előző oldalra!
Mester Center - Magyar